<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Šifre !!!
srijeda, 12.08.2009.

Još šifrica
.Evo još malo šifrica.
Mogućnosti sa šifrom "boolProp testingCheatsEnabled true".
-Kako simljanu promjeniti godine?
Držite shift+klik na simljana kojem želite da promjnite godine.Pritisnite "set to brithdey".Ako ne nađete klikčite "more" sve dok ne nađete.Naprimjer od starca napraviti bebu.
-Kako dobiti djete,teen,adulta ili toddlera odmah?
Upišite šifru u susjedstvu:boolProp testingCheatsEnabled true.
Držite shift+klik na simljana i izaberite opciju More/Spawn/Tombstone of L and D ( L - life, D - death ). Kada vam se pojavi grob, kliknite na njega i izaberite jednu od opcija ( npr. New Adult Male ).
-Kako upisati djete u privatnu školu a ne zvati ravnatlja sebi?
Upišite onu šifru u susjedstvu držite shiftklik na simljana i izaberite opciju More/Spawn i u mnoštvu opcija kliknite na Scenario Tester. Pojaviti će vam se žuta kutija. Morate kliknuti na tu kutiju, a zatim na Add Me to Private School. Napomena: nekada se nešto pokvari te vam tamo gdje piše kada dolazi školski autobus piše - Bus arrives at 00:00.
-Kako povlačiti simljanove vještine i potrebe?
Upišite onu šifru u susjedstvu i samo povlačite u desno vještine ili potrebe.(što želite).
-Kako da teen dobi djete? Upišite onu šifru u susjedstvu.Onda kada uđete u kuču napišite još jednu šifru :AgeSimsCheat on.Stisnite na teenagericu koja želite da ima djete.Odaberite izbor set age i onda adult.Kada ste to napravili držite shift i stisnite na teenagericu onda odaberite spawn i onda tombstone of L and D.Pored nogu simsa če se pojavit grob.stisnite na grob i odaberite Get pregnet With... pojavit če vam se imena simsa sa kojim teenager može bit trudan.Odaberite jednog od tih simsa.Kada ste to napravili opet stisnite na grob i odaberite Speed up my pregnecy.i sada morate samo čekati da se djete rodi i onda opet stisnete na simsa (bez da držite shift)i odaberete Set age i onda Teen.Kada sve to napravite napišite šifru.AgeSimsCheat of.
-Kako simu promjenit ime kad ste useljeni?I za to marate u naselju napisat šifru.Držite shift i stisnite na simsa kojem želite promjenit ime.Odaberite spawn ako i to ne nađete opet stisnite more i jednom čete več nači.Pojavit če vam se novi izbori odaberite Tombstone of L and D kada ste to odabrali pored nogu simsa če se pojavit grob.Stisnite na grob i odaberite rename sim pojavit će vam se kvadratič i unutra tamo di piše ime vašeg simsa napišite novo ime.
-Kako da muški sim bude trudan?
Ako želite da vam muški sims bude trudan i dobi normalno djete napišite onu šifru u susjedstvu i stisnite na simsa držeči shift zatim odaberite
spawn
i ondaTombstone of L and D.pored nogu simsa pojavit če se grob na kojeg morate stisnut i odabrat Get pregnet With... pojavit če vam se imena simsa sa kojim simljan može biti trudan.Odaberite jednog od tih simsa.Kada ste to napravili još samo ako hočete ubrzajte trudnoču.
-Grobovi za zlatnim rubom.
Grobove sa zlatnim rubom dobite ako vaš sims umre prirodnom smrti i ima aspiration na maximun.Duhovi iz takvih grobova su uvjek dobri.
Neda mi se više pisati.

| 12:48 | Komentari (0) | On/Off | Print | # |



<< Arhiva >>