<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Tajna porodice Goth
utorak, 26.01.2010.

Ovo nije s Donovan stranice, al je slican post.
Nadam se da se ne ljutis
A sada Bella Goth:
Sims tajne, tajne Goth-a
Porodicu Goth ste mogli naći u Simsu 1. Tamo su bili članovi porodice Mortimer, Bella i Cassandra Goth. Mortimer, čije je ime građeno iz osnove Mort što znači smrt, se u simsu 1 pojavio kao čovjek, oženjen sa Bellom. Bella, na italijanskom znači ljepota. Njihova kćer zove se Cassandra koja je u simsu 1 bila dijete. Zatim Cassandra postaje tinejdžer, a njena mama Bella rađa dijete koje se zove Alexander (Aleksandar). Kada je Alexander malo porastao, sestra ga je povela u shoping. Mortimer i Bella su odlučili da se malo prepuste sebi i da budu nakon dužeg vremena sami. Mortimer je otvorio šampanjac i bili su u intimnom trenutku. Alexander i Cassandra su se zadržali u shopingu, a Bella s Mortimerom nije se razdvajali. Pošto nisu više znali šta će od slobode, izašli su ispred kuće i posmatrali zvijezde, a već je pala i noć. Zapravo bila je to prava ljubav između ta dva goluba. Od jednom dok su posmatrali zvijezde, iz neba izlete leteći tanjir. U tom tanjiru su bili takozvani Aleni ili vanzemaljci, i oteli Bellu, ženu Mortimera. Mortimer je vukao Bellu za noge, no ništa, oteli su je i otišli. Mortimer je čekao ali se Bella nije vraćala. Cassandri i Alexanderu je smislio priču kako im je mama otišla na službeni put, razmišljajući da će je vratiti. No, godine su prolazile ali Bellu nisu vraćali, a Mortimer je gubio nadu da će ikada doći. Mortimer je osjedio i postao stariji čovjek to jest doba Old. Cassandra je postala zrela žena, doba Adult a Alexander dječak, a od Belle ni traga. I sada ih takve možete vidjeti u Simsu 2. Mortimer nije više mogao živjeti bez ljubavi i pronašao ljubavnicu Ninu Caliente sestru Dine i ćerka bogatog Italijanskog mafijaša. Cassandra je našla momka Don Lotharia, velikog ljubavnika, takođe zaljubljen u Dinu i Ninu Caliente. Takođe i u njegovu kućnu pomoćnicu.
Alexander je postao đak generacije, to jest najbolji đak u Pleasantiviewu a i šire. Bellu su Aleni oteli, i od nje napravili kopiju. Bellina kopija šeta ulicama Strange town-a. Kada ste u susjedstvu Sims-a 2 u gradu Pleasantiview-u, ako malo zumirate na balon, vidjećete Bellu i Mortimera u balonu ali iz Sims-a 1. Maxis je namjerno napravio priču ove Goth femili, mada se sumnja da je Maxis prilikom provjeravanja sims-a 2, slučajno izbrisao Bellu. I da ljudima nebi bilo čudno, izmislili su ovo priču. Ako nekog momka u Strange town-u zaljubite sa Bellom i preselite u Pleasntiview kod Mortimera, Bella se neće sjećati svoje djece i svojih roditelja, a takođe i da je sa Mortimerom bila u braku. Ne zna se da li Bella može doći kući i sjećati se svoje prave porodice, ali kažu da to može pomoću nekog petch-a. Ali kada se Bella vrati u kuću posle par minuta će nestati i pisati da je umrla u nekom drugom gradu. U simsima 3 priča o njima se nastavlja, samo što su u sims-u 3 Bella i Mortimer djeca. Da li će se uspjeti otkriti i riješiti tajna ove porodice u sims-u, koja je postala glavna tajna svih strastvenih igrača sims-a. To ne znamo, ali pred nama je novi i još bolji serial ove igre koji će nam pružiti mnogo zabave, a takođe i misterija.
Ako imate nastavak sims-a 2 seasons, onda ste primjetili da je Maxis napravio porodicu kao Goth, samo dao različita imena: Stella kao Bella, Morty kao Mortimer, Sandra kao Cassandra a Xander kao Alexander ili Aleksandar. Porodica se zove Roth. Tu možete vidjeti Bellu ili Stellu kao da je doba adult, njenog muža Morty-a ili Mortimer-a koji je takođe adult, Sandru ili Cassandru koja je još dijete, i takođe Xander-a ili Alexander-a koji je dijete. I da nebi došlo do zabune ovo nisu imena prave Goth femily, ovo je Maxis napravio u Simsu 2 seasons kao neku Roth femily da bi na neki način ispravili grešku.
Sad tajna porodice Newbie:
Sigurno se sjećate Newbie porodice, oni su se još nalazli u Simsu 1. To je onaj ćelavi gospodin Bob i njegova žena Betty. Otac Bob-a zvao se Robert a majka Mags. Betty-ni roditelji zvali su se Vadim i Fatima. U simsu 1 ova porodica vam je davala neka upustva šta treba da radite da bi oni bili dobro. Već znate ako ste igrali sims 1 i ovu porodicu da ste Bob-a veoma teško mogli natjerati na rad, jer čim bi malo radio na poslu morali bi ste ga dugo naspavati. Zašto, razlog nije poznat, mada ova porodica nije izazvala baš neke razloge za pretragu. Ali i iza ove porodice stoji velika priča. Poslije dugo vremena Betty dobija bebu, djevojčicu koju je nazvala Brandi. Vrijeme je prolazilo a Brandi je postajala sve starija. Brandi je postala tinejdžerica. Bila je kao i svaka druga tinejdžerica, malo nervozna ali u suštini dobra. Upoznala je vrlo lijepog momka Skip-a koji je živio nedaleko od njene kuće. Voljeli su se kroz čitavu srednju školu, a onda su odlučili da se vjenčaju. Nekoliko dana prije njene udaje umrli su joj roditelji, a pošto je bila u žalosti nije htjela da pravi svadbu, a pošto je ostala sama udala se za Skip-a ali bez svečanosti. Živjeli su dugo u miru i sreći, i dobili su sina. Njihov prvi sin zvao se Dustin. Kada je Dustin porastao u dječaka, Brandi je ostala sama kod kuće sa Dustinom, Skip je radio na poslu. Brandi je primjetila da je nešto ispred kuće pričao sa Bellom Goth, ali nije znala šta. Sljedeceg jutra Bella je takođe dolazila, a Skip-e je govorio kako je došla jer idu zajedno na posao. Brandi i Skip-e su pred spavanje bili u intimnom trenutku. A malo kasnije dobila je još jednog dječaka Beau Broke. Kada je Skip-e odlazio na posao, Bella mu je rekla kako će ići u Shoping zajedno sa djecom. No Brandi se kasnije predomislila i ostala kući. Skip-e se vratio kući sa Bellom Goth misleći da nema nikog kod kuće. Skipe je još pred kućom poljubio Bellu, a to je vidjela i Brandi. U tom trenutku Brandi kao da je puklo srce i postala je zla. Bila je ljubomorna... Brandi, da bi se osvetila Skip-u, dok je on spavao, pri polazku u grad sa djecom je napravila namjerno požar u kući kako bi on umro. No, on kada je vidjeo požar u kući pozvao je vatrogasce i ugasili su vatru. Brandin pokušaj nije uspio i onda je Skip-a ubila u bazenu. U Simsu 2 vidjećete Brandi kao ženu, doba Adult sa dvoje djece, Dustinom koji je doba tinejdžer, i Beau-a kao bebu, doba todlera. Naravno Skip-a ne možete naći u Simsu 2 jer ga je Brandi ubila.
Slike:

| 14:46 | Komentari (40) | On/Off | Print | # |



<< Arhiva >>